Hva med å feire bursdagen på kino?

NB! I perioden 21.06 - 15.08 (skoleferien) har vi dessverre ikke kapasitet til å arrangere kinobursdager.

Vi tilbyr bursdagspakke med pizza, film og popcorn samt tilgang til VIP-rommet før filmen, alt sammen for kun kr. 289,- pr. stk. 1

Pakken inneholder:

  • Kinobillett (Barn) til ønsket visning.
  • Pizza fra Bankers 2
  • Saft/vann til maten
  • Popcornmeny m/valgfri brus 3
  • Tilgang til VIP rommet før filmen 4

Det er mulig å ta med egen kake.

For spørsmål, bestilling osv. er det bare å ta kontakt med oss på: post@brynekino.no

Vi trenger å vite hvor mange dere er, når dere ønsker å komme, hvilken film dere helst vil se ut fra utvalget av filmer som vises på kino samt om det er noen allergier vi må ta hensyn til. Vi prøver så langt det er mulig å tilpasse forestillinger slik at de passer, vi starter barnefilmer kl. 16.30, 17.00 og 17.30 på hverdager mens det i helgene er mange flere visninger å velge mellom. Vi krever minimum 4 stk. samt minst en voksen til å passe på i VIP-rommet. Voksne som ønsker å bli med på filmen må kjøpe kinobillett i tillegg, ved større grupper (min. 10 stk. + voksne) kan vi tilby en fribillett. Husk å sjekke filmens aldersgrense, og vi hjelper gjerne med å finne en passende film dersom du er i tvil.

Venligst send med med fullt navn, adresse samt telefonnr til ansvarlig forelder, så svarer vi om tilgjengelighet så snart vi har mulighet.

1 Gjelder ved barnefilmer/familiefilmer med start før kl. 18.00 samt standard valg av pizza (nr.10), allergier og andre spesielle krav kan gi noe høyere.
2 Vi beregner to pizzastykker til hver, standard valg er nr. 10.
3 Gjelder ikke energidrikker som Burn/Monster samt Powerade, ellers fritt valg av 0,5l drikke fra kiosken.
4 Tilgang til VIP rommet tidligst kl. 16.00 på hverdager, og fra kl. 12.00 lørdag og 13.00 søndag, med forbehold om ledig kapasitet.

Bestilling av kinobursdag er bindende ved aksept av endelig tilbud. Bryne Kino forbeholder seg retten til å få dekket sine direkte utgifter ved evt. avlysning fra kundens side.